Servicii

  SC Aero West SRL este o companie de aviatie utilitara cu domeniu principal de activitate in agricultura si va ofera o gama variata de servicii in domeniul agriculturii cat si in cel al transportului aerian sau al petrecerii timpului liber.

Agricultura

Protectia padurilor

  Serviciile de protectie a padurilor includ atat aplicarea pe cale aeriana a insecticidelor, agentilor biologici si a fertilizatorilor, cat si sustinerea pe cale aeriana a promovarii si monitorizarii sanatatii si cresterii domeniului forestier. Serviciile aeriene si de tratament oferite ajuta la protectia naturii si a cresterii valorii resurselor lemnoase.

  Aplicatii de pulverizare aeriana ajuta la retardarea unei varietati de daunatori. Serviciile noastre directionate constau in aplicarea eficienta de insecticide, agenti biologici si ingrasaminte pentru zone mici, selectate sau de dimensiuni considerabile de teren forestier.

Dezinsectie

  Prin aplicarea tratamentelor de dezinsectie pe cale aeriana, Aero West ofera protectie impotriva tantarilor si a diferitilor alti daunatori ori insecte. In actiunea noastra, urmarim cele mai stringente instructiuni pentru protectia mediului, atunci cand lucram in apropierea unor surse de apa, a unor estuare sau a unor zone poluate.

  Suntem colaboratori cu vechime a diverselor institutii de stat locale si primarii, ajutandu-i in rezolvarea problemei insectelor si a altor diversi daunatori.

Fertilizare

  Aero West este o companie care efectureaza si aplicatii aeriene de fertilizare, deservind culturile agricole si pasunile. Pana recent, fertilizarea pe cale aeriana la scara larga nu a fost considerata un serviciu eficient sau fezabil din punct de vedere al mediului. Din acest motiv am fost obligati sa gasim o modalitate de abordare rentabila din punct de vedere financiar, prin incorporarea sistemelor GPS de ghidare si precizie si prin folosirea unor sisteme de livrare pe calea aeriana mai eficiente. Ne desfasuram activitatea in conformitate cu reguli stricte de siguranta si, cu demersurile noastre avansate, impreuna cu tehnogiile moderne utilizate, pilotii nostri vor putea sa fertilizeze suprafete strict determinate, evitand zonele protejate sau populate.

Erbicidare si tratamente fitosanitare in agricultura

  Stropirea aeriana in agricultura reprezinta, de cele mai multe ori, cea mai sigura, rapida, eficienta si ieftina modalitate de tratament in agricultura.

 • Stropirea culturilor si a terenurilor agricole este realizata cu avioane echipate cu tehnologie de cartografiere, oferind posibilitatea de marcare exacta a suprafetelor de teren ce urmeaza a fi stropite si de distribuire uniforma a substantelor aplicate, ajutand astfel la protejarea atat a culturilor, cat si a mediului
 • Un avion poate acoperi intr-o ora suprafata pe care un echipament terestru o acopera intr-o zi, ceea ce inseamna eficienta, un grad de poluare a aerului mult mai scazut si evitarea tasarii terenului
 • Prin tratamentele aviochimice nu se distruge suprafata de 5-15% din teren care se distruge prin calcare in cazul in care tratamentele se aplica pe cale terestra
 • Exista situatii in care tratamentele terestre in combaterea daunatorilor nu sunt posibile, cum ar fi de exemplu in cazul tratamentelor cu pesticide a culturilor crescute de grau, porumb, floarea soarelui, a padurilor, a orezului, etc
 • Nu sunt limitate de conditiile de umiditate a solului, cand echipamentul terestru nu poate lucra

Alte servicii

Parasutism

  Impreuna cu noi poti experimenta senzatiile oferite de saltul cu parasuta indiferent daca esti incepator sau esti posesor al unei licente.
  Iti punem la dispozitie instructorii nostri si toate echipamentele necesare, tu, trebuie sa vii doar cu pofta de a experimenta o senzatie unica.

 • salt in tandem
 • salt cu deschidere automata a parasutei
 • salt cadere libera (accelerated freefall)

Reclame cu banner

  Reclamele aeriene, in miscare acopera absolut toate categoriile de oameni, indiferent de mediul sau locul in care se afla, indiferent de ceea ce fac.

 • Reclame comerciale, lansare/promovare produse.
 • Promovare evenimente deosebite: concerte, meciuri, intalniri.
 • Mesaje de aniversare, religioase, de felicitare.
 • Campanii electorale.

Inchiriere aeronave

  Aero West va pune la dispozitie spre inchiriere o flota formata din:

 • 8 aeronave AN2 - putand fi echipate pentru diverse activitati din agricultura sau timp liber ( parasutism );
 • 2 aeronave Cessna 152 - aceste aeronave va vor sta la dispozitie atat pentru zbor individual cat si in cadrul Scolii de aviatie Aero West Training;
 • 1 aeronava Cessna 172 - aceasta aeronava va sta la dispozitie pentru zboruri individuale, air taxi, coletarie, etc.

Scoala de aviatie

  Din dorinta de a pune Timisoara pe harta scolilor de aviatie din Romania, Aero West da nastere unei noi scoli de aviatie numita "Aero West Training". Urmand cursurile scolii noastre veti putea obtine urmatoarele licente de zbor:

 • LAPL (Licenta Aeronave Usoare)
 • PPL (Licenta Pilot Privat )
 • Night Rating
 • CPL (Licenta Pilot Comercial)

  In cadrul scolii "Aero West Training" mai puteti urma si cursurile de:

 • Sailplane towing ratings
 • Banner towing ratings
Pentru mai multe detalii accesati pagina dedicata scolii www.flytraining.aero-west.ro